Karácsony

A legjobb karácsonyi ajándék egy blogger számára

Azon gondolkodsz, hogy mit vásárolj egy bloggernek az életében karácsonyra? Vagy egy blogger vagy, aki szeretné, hogy a karácsonyi ajándék ötleteinek a listájával tudná megajándékozni családját és barátait? Íme, mit vegyél egy bloggert karácsonyra…

Van egy különleges blogger az életedben? És azon gondolkodsz, hogy mit vásárolj idén neki karácsonyra? Akkor ne csodálkozz tovább. Összegyűjtöttem egy kis listát a karácsonyi ajándék ötletekről, amelyeket az igazi bloggerek nagyon szeretnének!

Ezek nem csak az én elképzeléseim. Amikor elkezdtem tervezni ezt a listát, felhívtam a Produktív Blogíró Közösségemet, és ötleteket kértem a csoport összes csodálatos bloggerétől, és hatalmas választ kaptam…

Gondosan összeállítottam és rendszereztem ezt a listát, valamint hozzáadtam néhány saját ötletet és ajánlást, hogy rengeteg ötletet hozhassak el számodra az árkategóriák teljes számában, hogy valóra váltsd kedvenc bloggered karácsonyi kívánságait…

Vagy alternatívaként talán magad is blogger vagy. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nagyon nehéz ötleteket találnom, amikor valaki megkérdezi tőlem: „mit szeretnél karácsonyra?” Nos, most megadhatod nekik ezt a „kész a számodra” listát a tökéletes karácsonyi ajándékok kapcsán a bloggereknek, hogy ők tudják, mit vásároljanak neked idén!

Az írószer MASSZÍV téma volt azokban a válaszokban, amelyeket a Produktív Blogközösség bloggereitől kaptam. Azt hiszem, elég nyugodtan mondhatjuk, hogy a bloggerek SZERETIK az írószereket! A legtöbb blogger kívánságlistájának a teteje egy tisztességes határidőnapló. Sok blogger elfoglalt, nemcsak a blogjaival, hanem az otthoni élettel is zsonglőrködik … ez a határidőnapló lehetővé teszi, hogy a blogolást és az élet többi részét is ugyanazon a helyen lássa, így ez ideális karácsonyi ajándéknak.

A bloggerek kívánságlistáinak másik nagy eleme a jegyzetfüzet! És nem vagyok meglepve – állandóan jegyzetfüzeteket használok: konferenciákon vagy webinárium vagy online tanfolyam nézése közben, blogprojektek tervezéséhez, tartalmi ötletek ötleteléséhez és még sok máshoz.

Ezen kívül pedig a könyvek, számítógépes kiegészítők, kis hangfalak vagy esetleg, ha több pénz áll a rendelkezésre, akkor egy fotógép is tökéletes karácsonyi ajándék lehet.