Zurgo

Nem zörög a haraszt…

eladó raktár

Ingatlan

Eladó raktár, ha már tágítanád a teret

Ha egyszer belevágunk egy vállalkozásba, ami termékeket népszerűsít, egyre nagyobb hangsúly kerül arra, milyen módon tudunk fizikailag is terjeszkedni zökkenőmentesen.

Szerencsés esetben cégünk akkorára hízza fel magát, hogy a saját rendelkezésre álló raktere már nem elegendő az állandó készletezés, logisztika számára, és sokszor problémát is generál a nem megfelelő módon vagy időben kezelt raktári kapacitáshiány. Ilyen esetben nyújthat ideális lehetőséget egy eladó raktár. Ha már kiböngészte az összes többi lehetőséget az ember ilyen célra, de egyik szolgáltató sem bizonyult megfelelőnek, a cég weboldalán található kínálatban több helyszínen is van lehetőség eladó raktárhoz jutni, melyek bérlését és üzemelését négyzetméter alapján lehet megfizetni. Valamennyi raktár ráadásul rendelkezik 24 órás biztonsági szolgálattal, és jó terhelhetőségű padlóval.

A megfelelő belmagasságú eladó raktárak fontos csomópontok mentén helyezkednek el, ahol könnyen fel és le lehet hajtani gyorsforgalmi utakról áruszállítás alkalmával. Az eladó raktár személyre szabott ajánlat kérésével vehető igénybe, akár a fővárosban, akár vidéken, mely megkeresésekre 24 órán belül választ kaphatunk. A cég 20 éve gyors és professzionális megoldást kínál eladó raktár esetében, de nemcsak ebben, hanem kiadásra is adnak irodákat, raktárakat. Több neves vállalkozás tisztelte meg már bizalmával a céget, mint a Fujifilm, Poli-Farbe, Szentkirályi, Itris Gruppe, ODD Consulting, Jafholz, Würth Elektronik. Találja meg Ön is a számára legideálisabb raktárt!