Belföld

Nem szabad bárkire bízni a belföldi szállítást

Azt kell mondanom, hogy már egészen kis korom óta érdekelt az építészet, illetve a hatalmas épületek szerkezete és felépítése. Az egyetem során rájöttem, hogy a szenvedély bennem erősebb, mint valaha és szerencsére két egyetemista társam felajánlotta, hogy társuljak a cégükhöz. Akkor kapták meg az első nagy megrendelésüket és szükségük volt egy hozzáértő harmadik társra, aki megfelelően tudja koordinálni a folyamatokat.

A projekt megvalósítása nagyon jól alakult és első perctől kezdve hatalmas jelentőséget tulajdonítottam a belföldi szállítás optimális lebonyolítására. Ezért felvettem a kapcsolatot a Konrad Daru, szakmailag elismert hazai vállalkozásával és a mai napig ezt a döntést nem bántam meg. Azóta már rengeteg projekt sikeres megvalósításán vagyunk túl és ez a belföldi szállításra szakosodott partnerünk megmaradt.

Annak ellenére, hogy fantasztikus növekedésnek lehettünk tanúi a cégen belül, rengeteg területre kellett visszaforgatni a bevételeket. Így azzal tisztában voltunk, hogy még ilyen rohamos növekedés mellett sem lesz kapacitásunk beruházni egy saját géppark kialakítására, hogy magunk oldjuk meg a belföldi szállítást.

Viszont egy ilyen megbízható partner mellett, igazából a szükségét sem láttuk. A hosszú évek során, amikor együttműködtünk velük, egyetlen alkalommal sem teljesítettek a professzionális szinttől eltérő módon és ráadásul az árazásuk is rendkívül baráti volt a számunkra.

Mivel azóta rengetegen kérdezték tőlünk, hogyan oldjuk meg ennyire kiválóan a belföldi szállítás különböző kihívásait, mindig a partner honlapjára irányítjuk őket.