Zurgo

Nem zörög a haraszt…

Vállalkozás

Olvasd el, ha neked is üzenet a cégalapítás

A cégalapítás egy olyan nagyszerű dolog, aminek a megvalósítása sokszor csak a saját mentális korlátjaink miatt nem valósul meg. Természetesen megfelelő anyagi forrás és egyedi ötlet nélkül nem egyszerű bármit is tenni, de gyakran emberek akkor sem vágnak bele, ha ezek a rendelkezésre állnak.

A biztonság elvesztése sok ember számára nem egy járható út, így nem képesek a vállalkozás sikerének a pillanatait megvárni. Nyilván benne van az is a pakliban, hogy nem lesz átütő sikere egy ötletnek, viszont ettől izgalmas egy cégalapítás. De azt fontos hozzátenni, hogy egy jelentős piackutatás, egy jól átgondolt üzleti terv és egy erőteljes marketing ezt a kockázatot képes minimalizálni.

Akik viszont belevágnak sikerrel, tanúsítani tudják, hogy a cégalapításban az egyik legizgalmasabb dolgot élik át a világon és hatalmas élmény mikor ebből már meglehet élni bővölködve. Illetve az is megfigyelhető, hogy aki egy vállalkozói vénával rendelkezik, nem fogja kiteljesedve érezni magát alkalmazottként, tehát a profit mellett az üzleti tevékenységben levő sikerek is motiválják az ilyen embereket, akiknek abszolút üzenet a cégalapítás.

Persze sokan úgy vannak vele, hogy egyedül vinni ezt a terhet nem mindig a legegyszerűbb, ezért szeretnek valakivel összetársulni. Ebben pedig igaz, hogy amikor cégvezetők összeülnek meetingelni, nagyobb eséllyel találnak jó megoldásokat, mint aki mindent egyedül próbál kitalálni. Továbbá egy jó ügyvéd és könyvelő is elengedhetetlenül fontos lesz ebben a történetben.