Zurgo

Nem zörög a haraszt…

úszókapu, kerítés épület előtt

Ingatlan

Úszókapu választék a Kerítésland-nél!

A kerítésépítés egy rendkívül szép és kielégítő munkálatot foglal magába, amely során a megálmodott terveket végre meg tudjuk valósítani, és közben több évtizedre szolgáló, maradandó értéket tudunk alkotni.

Ahogy azonban a kerítések kivitelezésének is számos különböző formája és módszere van, úgy a bejárat, azaz a kapu megvalósítására is sok hasznos ötlet született az idők folyamán. Ilyen például a mindenki által közkedvelt, és elterjedőben lévő úszókapu is, amelynek ugyancsak többféle kivitelezése lehetséges

A Kerítésland cég által üzemeltetett weboldalon úszókapuk tekintetében sincs hiány, a teljes kerítésrendszerek egyéb alkotóelemei mellett. Ezeket az úszókapukat háromféle kiadásban találjuk meg a termékek között, amelyeknek mindegyike rendkívül precíz és professzionális gyártási művelettel van kivitelezve. A horganyzott táblás úszókapu táblás kerítéseknek megfelelő betéttel van ellátva, igény szerint 2D vagy 3D betéttel, különböző huzalvastagságokkal.

A porfestett táblás úszókapu csupán annyiban különbözik előző termékünktől, hogy értelemszerűen, porfestett változatban kapható. Ez egyedi gyártásban készül, így megrendelését követően nem lehet attól elállni. A harmadik típus az úszókapuk között a zártszelvényes betéttel ellátott változat. Ez különösen ideális lehet ipari területek és intézmények bejárataként, ugyanis automatizálásra való előkészítéssel is igényelhető ez a kiváló termékünk.