Zurgo

Nem zörög a haraszt…

fém karnis és gyerek

Otthon

A fém karnis tartós választás

Ahogy minden más esetében, úgy a karnis választás esetében is érdemes mérlegelni az anyagot. Hiszen egy fa karnis biztosan nem lesz olyan tartós és ellenálló a különböző hőhatásokkal és befolyásokkal szemben, mint egy fém karnis. A faanyag alapvetően gondozást igényel, körülményesebb, mint például a fém.

A fém karnis ráadásul modernebb megjelenést is tud kölcsönözni a szobának, de akár hivatalos és modern helyiségekbe is tökéletes választás lehet, mint például az irodákba. Az újabb és újabb nagyvállalati irodák kifejezetten a modern és minimalista stílust részesítik előnyben, az ilyen helyekre a fém karnisok lesznek ideális választások, a fa helyett.

A megfelelően kiválasztott fém karnis kifejezetten karakteres megjelenést kölcsönöz az ablak kinézetének is, szinte kontúrként emeli ki azt a részt a szobában. És innen kiindulva lehet harmonizáltan fémes kontúrelemeket vinni még a szobába, a bútorok fogantyúival, az ajtó kilincsével például már tökéletes modern egységet képezhetnek. A részletekben sok lényeges elem bújhat meg, így sosem érdemes alábecsülni a kicsinek tűnő részeket sem!

A fém karnisok tartósak és minőségiek, így nemcsak a megjelenést határozzák meg, de a minőséget is, ami nem utolsó szempont. A faanyag lehet megjelenésben szép, ezt nem is kell vitatni, azonban, ha a minőség egy idő után elhanyagolódik és romlik, az már az esztétikán is ront. Ezért önmagában a megjelenés sosem lehet szempont, az romolhat az idők során, de ha a minőség is rendben van, akkor nem lesz vele később sem bajunk. a jobbotlet.hu oldalán a fém karnisok világába is tehetünk egy utazást, érdemes körülnézni és tájékozódni az oldalon.