Zurgo

Nem zörög a haraszt…

tv állvány

Otthon

A tökéletes TV állvány

A tökéletes TV állvány elegendő tárhelyet kínál az eszközök és az adathordozók számára, és beleolvad az otthoni dekorációba.

A Progressive Furniture Willow 74 hüvelykes TV állvány a kedvenc online opciónk.

Bőséges tárhelyet kínál, jól elrejti a kábeleket, és számos dekorációs stílushoz illeszkedik.

Egy profi házimozi építése sok darabot igényel. Nemcsak jó tévére van szüksége az embernek, hanem streaming dobozokra, játékkonzolokra, audio tunerekre és így tovább. Érdemes ezeket az eszközöket egy olyan bútorban tárolni, amely jól néz ki, rendezett és jól illeszkedik otthonába.

A bútorok gyakran személyes preferenciákhoz kötődnek, de még mindig vannak bizonyos funkciók, amelyek miatt az egyik TV állvány jobb a másiknál. Bizonyos darabok jobban megfelelnek a hangsávoknak, több rekeszük van, mint a többinek, vagy például könnyebben felépíthetők.

Először érdemes a méretre gondolni. Ügyeljen arra, hogy ne csak annak a helynek a méretét mérje, ahol az állvány lesz, hanem a tévé méretét is. Ha hatalmas a tévéje, akkor valószínűleg egy legalább ilyen széles, ha nem sokkal szélesebb TV állványra van szüksége. Ráadásul kellően masszívnak is kell lennie. Fontolja meg azt is, hogy mennyi helyre van szüksége az alkatrészek tárolásához, különösen, ha sok streaming doboza és játékkonzola van a kísérő adathordozók mellett.

A költségvetés szintén aggodalomra adhat okot, ezért a TV állványokat széles árkategóriában szedtük össze.

A legjobb állványok, amelyeket megvásárolhat:

A legjobb állvány összességében: Progressive Furniture Willow Console

A legjobb állvány egy hangsáv számára: Adrian South Shore TV állvány

Legjobb költségvetésű állvány: Vivo Vesa Mount Stand

A legjobb fali állvány: South Shore úszó, falra szerelhető média konzol