Zurgo

Nem zörög a haraszt…

Vállalkozás

Ezért lenne érdemes mindenkinek elkészíteni a céges bélyegzőt!

Hogy miért készíttessen bélyegzőt, ha céggel rendelkezik? Azért, mert bár nem kötelező, de pozitív hatással lehet a cégünk megítélésére. Megbízhatóságot sugalló bélyegző rendelés lehetőségét kínáljuk, ugyanis a megkérdezett vállalkozók többsége arról számolt be, hogy az ügyfelei és a partnerei sokkal nagyobb bizalommal fordultak feléjük, attól kezdve, hogy rendelkeztek céges bélyegzővel.
A bélyegző rendelés előnye, hogy nem kell rá napokat és heteket várni, akár azonnal megkaphatjuk az egyedi tervezésű, minden különleges kívánságot és igényt kielégítő bélyegzőnket. A Bélyegzőrendelés honlapján leadható a rendelés, a befutó igényeknek megfelelő bélyegzőt pedig pár perc alatt össze tudjuk dobni, hiszen a bélyegző házak különféle színekben és méretekben, illetve a bélyegzőpárnák és a tinták különféle színekben érkeznek az üzletünkben, készen. A bélyegző házára csak fel kell ragasztani a helyben elkészített szöveglemezt.
A szöveglemezre feltölthetőek a céges adatok, illetve igény szerint a cég logóját és/vagy a vállalkozó aláírását is fel lehet tölteni.