Zurgo

Nem zörög a haraszt…

3D kerítés

Otthon

Kerítésland 3D kerítés otthonokba, ipari területekre

Ha valamit felfedezek magamnak, valami jó és ötletes dolgot, akkor azt szeretem a magánéletben és a munkában is használni. Ilyen volt akkor is, amikor rábukkantam a Kerítésland weboldalán a 3D kerítés fogalmára majd meg is ismerkedtem ezekkel a darabokkal közelről is.

Bár már nyilván ismertem is őket parkokból mondjuk, ahol többnyire ezekkel kerítik körbe a kutyafuttatókat, sportpályákat, de korábban nem gondoltam bele, hogy ezek lehetnének a céges telephely vagy épp a lakásom körül is. Pedig a 3D kerítés egy meglehetősen modern, dizájnos kerítés fajta, melynek esztétikus megjelenése megragadja a modern stílus kedvelőinek a figyelmét. Ez a lágy görbületekkel díszített és egyben megerősített védelmi rendszer egyszerre elégíti ki a modern ember esztétikai szükségleteit és von stílusos határt a magánszféra és a külvilág között.

A céges telephelyünk körül ocsmány drótkerítés “díszelgett” korábban, melynek lecserélését már csak az is indokolta, hogy több helyütt megsérült a kerítés, különféle futónövények, úton növekvő fa terebélyes, lelógó ága roncsolta a kerítés állapotát. Ezeknek a nem kellő növényzeteknek a kiirtása és a területet egységessé tételének igénye vezérelt a döntésben, hogy 3D kerítés kerüljön a drótháló helyére. Miután láttam, hogy a hely atmoszféráját mennyivel megemelte ez a megoldás és hogy aztán mennyivel nagyobb öröm volt bejárni dolgozni, úgy döntöttem, hogy saját otthonom köré is felvonok egy hasonló 3D kerítést, csak más színben. Azóta tesztelője is vagyok a kerítés minőségének, már egy éve nézem, hogy hogyan áll ellen a hónak, a fagynak, a napnak és egyéb természeti anomáliáknak, melyek támadást mérnek ellene nap mint nap – ő azonban csak áll ott rendíthetetlenül, díszítve magánterületeink frontját.