Zurgo

Nem zörög a haraszt…

műfű erkélyre, modern erkély

Ingatlan

Műfű felhasználása erkélyre és hasonló kisebb területekre

Mivel a szabályozás bizonyos helyeken megtiltja a beltéri üzletkötést, az éttermek, edzőtermek és más üzletek alkalmazkodtak az ideiglenes szabadtéri terekhez. Láttuk, hogy mindenhol szabadtéri étkezők bukkannak fel, néha még nagyobb erkélyekre is kitelepítik az asztalokat.

Az unalmas, szürke beton helyet a műfű erkélyre való telepítése barátságos érzést ad, és élénk színekkel tölti meg az unalmas teret. A Műfűplacc csapataként keményen dolgoztunk azon, hogy néhány különböző típust biztosítunk az ideiglenes telepítéshez, ha a műfüves erkély megvalósítása a cél.

Van olyan típus, amely kifejezetten könnyű forgalmú alkalmazásokhoz készült. Az érték hihetetlen – zöldfedést biztosít egy vadonatúj termék megjelenésében kiváló áron. Nagyszerű ötlet a műfű erkélyre történő elhelyezése és egy kiváló speciális típus pompás megoldásnak fog bizonyulni.

Van továbbá jó minőségű, nagyon természetes hatású műpázsit is. Ez egy tartós, fénytelenített, szabályozott hőmérsékletű gyártmány. A tartóssága kiváló választássá teszi bármilyen szabadtéri edzőterembe, vagy étkezőhelyiségbe, ahol nagy forgalomra számítanak, de akkor is, ha a műfű erkélyre van csupán szánva.

Egy megfizethető árért, szinte nehéz találni jobb típust a piacon, mint a Lugano a műfüves erkélyhez. Ez a termék ismét egy fantasztikus lehetőség bármilyen ideiglenes képzési létesítményhez vagy nagy forgalmú területhez is. Könnyen megrendelhető a Műfűplacc weboldaláról. Csupán néhány kattintás, néhány éjszaka alvás és máris meglesz újulva az erkély megjelenése.