Zurgo

Nem zörög a haraszt…

Család

Számold a napokat: Kövesd magzatod minden mozdulatát a Pregnancy + segítségével

Kilenc hónap alatt rengeteg dolog történhet. Érts meg minden pillanatot a Pregnancy + elegáns alkalmazásával, amely naprakészen tart minden részletet illetően.

Készíts profilt, add meg a korod, a magasságod, a súlyod és a szülés várható idejét, majd használd okosnaplóként a Pregnancy +-t: rögzítsd súlyod változását, jegyezd fel az orvosi ellenőrzéseket, valamint naplózd étrended és edzéseid.

A hetek haladásával színes kép illusztrálja magzatod méhen belüli fejlődését és méretét: akkora épp, mint egy borsó, egy avokádó vagy egy sárgadinnye?

A Kick Counterrel (Rúgásszámláló) rögzítheted a baba mozgását is, ha pedig eljön az idő, a Contraction Timer (Összehúzódás-számláló) segít eljutni a szülés pillanatáig.
A Pregnancy + megmutatja magzatod méretét a terhesség egyes szakaszaiban.

Még mindig nem döntöttél a névről? Ebben az alkalmazásban több ezer közül választhatsz, ráadásul bevásárlólista is segíti, hogy felkészülten várd a család legújabb tagját.

A terhesség olykor zavaros érzéseket okozhat: rögzítsd gondolataidat és érzéseidet az alkalmazással, és kövesd tested változásait. Emellett megnyugtató, irányadó cikkeket is olvashatsz az étkezésről, az újszülöttekről, illetve a szülés előtti és utáni jó közérzetről.