Zurgo

Nem zörög a haraszt…

belföldi utazás

Utazás

Utazz itthon!

Utazáson leginkább külföldi utazásra szoktunk gondolni, ám a belföldi kalandokra is megéri időt szánni! A karantén alatt különösen megnőtt a belföldi utazás jelentősége, hiszen még a határokat sem lehetett átlépni.

Aki pedig már besokallt a bezártságtól, annak a belföldi tájak tudtak kikapcsolódással szolgálni. Hazánk is bőven tartogat felfedezni való területet, mind a Balaton környéke, mind az Alföld, a Dunántúl és a hegységek, valamint az Őrség is. Lehetne sorolni a helyeket, melyek hazai közkincseinknek számítanak. Még a vendéglátóegységek nélkül is gyönyörű a magyar tenger, és számos titokzatos tavunk van, melyek várják, hogy felfedezzék őket.

A főváros, de az egész ország bővelkedik kilátókban, ahonnan vehetünk egy jó mély friss levegőt, és egy kis időre felülkerekedhetünk a világ összes gondján. Tele vagyunk látogatni való várakkal, melyek a történelem nyomait hordják magukon, általuk mélyebb nyomot hagy bennünk történelmünk. A természetvédelmi területek is káprázatosak, ahol különböző védett állatokkal is találkozhatunk.