Zurgo

Nem zörög a haraszt…

vadász webshop, vadász puskával

Vállalkozás

Vadász webshop a hatékonyabb vadászathoz

A legtöbb szarvasvadász számára most van az egyik legizgalmasabb időszak az erdőben lenni. Nagyon megnő annak esélye, hogy napközben kifejlett bakokat látnak azokon a területeken, ahol gyakran előfordulnak. Azok számára, akik még mindig a vadászatban maradtak, íme néhány vadász webshop eszköz és tipp, amelyek segíthetnek hatékonyabban vadászni.

Ilyenkor a bakok elhagyják az otthoni területet, ahol az év nagy részét töltötték, és más területeket keresnek, ahol sűrű az őzike populáció. Ha megtalálja azt a területet, ahol a legtöbb időt töltik, akkor valószínűleg találni fog olyan bakokat, amelyek az évnek ebben a szakaszában járnak erre a területre.

Egy vadász webshop biztosíthat olyan nyomkövető kamerákat, amelyek felállításával, meg lehet határozni, hogy mely helyszíneken készült a legtöbb kép az őzike tevékenységéről az elmúlt hetekben, és válassza ki ezeket a területeket a vadászathoz.

A telepítési hely kiválasztásakor vegye figyelembe a szél irányát és a gyakori őzike etetési és almozási területeinek közelségét és nézzen szét egy vadász webshopban, hogy milyen eszközökkel tud hozzájárulni az őzek csalogatásához.

Keresse meg a fákon azokat a részeket, ahol a bakok agancsaikkal dörzsölték a kérget. A bakok a korai szezonban dörzsölik a fákat, hogy eltávolítsák a bársonyt agancsukról, amikor a szár növekedése befejeződött, és közöljék a környék többi szarvasával, hogy ott vannak. Ha a fa közelében állít fel egy standot, akkor megnő az esélye annak, hogy meglátja a bakot, és végül rálőjön. Egy kiváló lófegyver ilyen esetekben a vadászati íj is, amelyet megrendelhet szinte bármely vadász webshopról.

Tervezze meg, hogy egész nap az állványon ül anélkül, hogy ebédszünetet tartana. A kifejlett bakok napközben mozognak, így nagymértékben megnő az esélye annak, hogy a nap közepén kifejlett bakot lát. A várakozási idő alatt pedig böngészhet és válogathat egy vadász webshop széles választékából.