Zurgo

Nem zörög a haraszt…

WeClean szőnyegtisztítás, tiszta szőnyegen áll papucsban

Otthon

A WeClean szőnyegtisztítás tudott már csak segíteni szőnyegem állapotán

Szingli egyetemista srácként bevallom annyira tele vagyok programokkal, hogy nem mindig jut megfelelő idő az otthoni takarításra.

Néhány hónappal ezelőtt már olyan szintre fajult a dolog a halogatott takarítás miatt, hogy már nem esett jól hazajárni és a szőnyegem volt talán a legdurvább állapotban.  A szőnyegtisztítás gyakorlata szinte nem volt ismert a számomra és szembesülnöm kellett azzal, hogy az a nagyon ritka porszívózás nem kellően eredményes, ha figyelembe veszem a szőnyeg állapotát. Koszfoltok, hajcsomók és ételmaradékok is díszítették, így nem meglepő, hogy kerültem a vendégek fogadását.

Mikor viszont kezdtem érezni, hogy ennek a lelkemre gyakorolt hatásai mennyire negatívak, elhatároztam, hogy ezen sürgősen változtatni kell és célként tűztem a rendszeres takarítást és szőnyegtisztítást.

Gyönyörűen és alaposan kitakarítottam az egész lakást, de a szőnyeg állapota annyira rossz volt már, hogy ez az otthoni szőnyegtisztítás nem tudta elérni a kívánt eredményt, annak ellenére, hogy sokat segített rajta. Ez persze nem volt egy jó hír és így nem is volt teljes az örömöm, hiszen nem tudtam mitévő legyek.

Ekkor ajánlotta az egyik barátom a WeClean vállalkozást, akiknek szakterülete többek között a szőnyegtisztítás is. Elmondása szerint ő már többször kérte a segítségüket ilyen jellegű feladatokhoz és minden egyes alkalommal nagyon elégedett volt a szolgáltatásukkal. Ennek hatására én is felhívtam őket és valóban egy olyan szőnyeget nyertem vissza a segítségükkel, amely emlékeztetett a teljes új állapotára. Azóta pedig szerencsére rendszerető emberré váltam és jobban figyelek a szőnyegem tisztaságára is.